top of page

Ons aanbod

VitaalNed is uitvoerder van de Gecombineerde Leefstijl Interventie (GLI) CooL in Groningen en Emmen. Dit is een leefstijlinterventieprogramma dat tot doel heeft deelnemers te helpen gezond gedrag aan te leren om hun algehele gezondheid te verbeteren en hun risico op het ontwikkelen van chronische ziekten te verminderen. De GLI combineert verschillende componenten, zoals voedingsadviezen, adviezen voor fysieke activiteit en strategieën voor gedragsverandering, op een gepersonaliseerde en gestructureerde manier om deelnemers te ondersteunen bij het komen tot duurzame leefstijlveranderingen. Het programma wordt begeleidt door een leefstijlcoach, die voortdurende ondersteuning en coaching biedt om deelnemers te helpen hun gezondheidsdoelen te bereiken.

 

De GLI is een alomvattende benadering voor het bevorderen van een gezonde leefstijl en het voorkomen van chronische ziekten door meerdere aspecten van iemands leven en gezondheidsgedrag aan te pakken.

De GLI duurt 2 jaar, bestaat uit individuele coaching en groepsbijeenkomsten, wordt volledig vergoedt vanuit de basis-zorgverzekering en gaat niet ten kosten van het eigen risico.

Naast de GLI voert VitaalNed ook eigen interventies uit die qua inhoud worden aangepast op de doelgroep. Zie voor voorbeelden de pagina "Projecten".

 

Holding Hands

INDIVIDUELE SESSIES

Waar wil jij mee aan de slag?

Neem contact op
Group Therapy

GROEPSESSIES

Voor het opdoen van kennis en het delen van ervaringen.

Neem contact op
bottom of page